За фирмата

Домклима е българска фирма, основана през 2006 година в град Габрово. Основният предмет на дейност на фирмата е продажба, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на битови климатици, мулти сплит системи, изграждане на системи за лъчисто отопление и охлаждане (подово отопление), термо-помпи, вода-вода, въздух-вода и VRF инсталации.
За дванадесет години на пазара ние сме се утвърдили, като една от доказалите се фирми в този бранш. Нашата мисия е да осигурим на нашите клиенти продукти с доказано качество и произход, точно поради тази причина извършваме целият цикъл от изпълнение (Консултация, Продажба, Монтаж, Сервиз, Профилактика и Следгаранционно обслужване). Всичко, което монтираме, проектираме и изграждаме отговаря на най-високите стандарти за качество и безопасност.
„Домклима енергоспестяващи решения“ ООД е официален вносител и  представител на световно известни и доказани фирми, като: DAIKIN, GENERAL, GREE, FUJITSU, LG, HITACHI, MITSUBISHI в областта на климатизацията; APRICUS в соларните системи; REHAU, Oventrop, WiLo, Stirotermal, Herz и др. в подовото отопление и охлаждане.
Служителите ни изграждат отоплителни и климатични инсталации подходящи за жилищни, търговски и/или промишлени помещения съобразено с всичките ви нужди и изисквания.
Във връзка с конкурентноспособността и високите изисквания на клиентите, фирмата непрекъснато разширява дейността си, която в момента обхваща голяма част от градовете в страната, някои от които са: Габрово, Севлиево, Велико Търново, Пловдив, София, Враца.

От нас ще получите:

– Високо-компетентна консултация на база дългогодишният ни опит
– Техника, пособия и материали от най-висок до среден клас, предназначени за пазарите на ЕС
– Професионален монтаж съобразен с вашите изисквания и изискванията на производителя
– Бърза реакция при възникнал проблем или дефект
– Професионален сервиз
– Грижа за Вашия кондиционер и следгаранционно обслужване
Нашата цел е да осигурим на своите клиенти продукти, произведени в Европа и Япония, отговарящи на световните стандарти за качество и изисквания за безопасност на ЕС (DIN, ISO).